Un polițist din Pitești se află în comă după ce a fost agresat de către un tânăr

Cele mai citite

Un agent de poliție locală din Pitești se află în comă după ce a fost agresat de un tânăr în noaptea de sâmbătă spre duminică. Agresorul a fost ulterior reținut pentru ultraj.

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Pitești, agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului, unde agentul se afla în patrulare.

“Ofițerul C.S., în vârstă de 55 de ani, care servește în cadrul Poliției Locale la Secția Ordine Publică din 2007, a surprins, în timpul patrulării sale în zona centrală, un tânăr care a vandalizat spațiul public, spărgând o sticlă de bere pe stradă. Agentul de poliție i-a atras atenția asupra comportamentului inadecvat. Într-un mod agresiv, tânărul în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Moșoaia, l-a lovit pe agent în zona feței, atacându-l neașteptat. În urma loviturii, ofițerul local a căzut și a lovit capul de asfalt, rămânând inconștient”, se menționează în comunicat.

Starea agentului de poliție este gravă, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Agresorul a fost reținut și este supus unei anchete pentru infracțiunea de ultraj.

Primăria Pitești își exprimă solidaritatea cu agentul de poliție locală și familia sa în acest moment dificil și îndeamnă comunitatea să arate sprijinul și recunoștința cuvenite celor care servesc comunitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie