Un parașutist a decedat în urma unei căderi la aterizare pe Aerodromul Clinceni

Data:

Un tragic accident a avut loc duminică, 30 iunie, pe Aerodromul Clinceni din județul Ilfov, în care un bărbat în vârstă de 42 de ani a căzut grav la aterizarea cu parașuta. Evenimentul a fost raportat la ora 10:37, când bărbatul a fost găsit inconștient pe pistă. O echipă medicală multidisciplinară a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor și a încerca să-l stabilizeze. Cu toate acestea, pacientul a intrat în stop cardio-respirator, iar la ora 13:47 a fost declarat decesul acestuia la Spitalul Clinic de Urgență București.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă în legătură cu acest tragic incident.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...