Un luptător de kickboxing a fost reținut după ce și-a agresat grav vecinul

Cele mai citite

Un notoriu practicant de kickboxing a fost reținut de către forțele de ordine în urma unei confruntări în care a fost implicat și în care a provocat leziuni grave unui bărbat.

Agresorul este cunoscut ca fiind apropiatul campionului mondial Claudiu Bădoi, recunoscut în domeniul sporturilor de contact sub pseudonimul “Prințu”.

Individul de încredere al campionului mondial, Edmond Mustafa, a fost reținut de către autorități în urma unui conflict sângeros survenit recent cu vecinii săi din Chiajna.

Conform surselor din cadrul Poliției, luptătorul Edmond Mustafa și membrii familiei sale s-ar fi confruntat cu o familie vecină, iar schimbul de replici ascuțite ar fi evoluat într-o confruntare generală. Ancheta sugerează că Mustafa ar fi pătruns în locuința vecinilor cu un cuțit și ar fi agresat unul dintre antagoniști.

Sursele menționate au subliniat că sportivul tânăr ar fi avut intenția să lovească în zona gâtului, însă în tumultul evenimentelor, a ajuns aproape să-i scalpeze adversarul prin tăierea pielii capului.

Inițial, Mustafa a fost reținut, însă, în cele din urmă, instanța a decis că poate fi supus investigațiilor în libertate.

Ultimele articole

Traficantă de droguri la 87 de ani

La 29 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița, în colaborare...

Opera Națională București omagiază feminitatea și celebrează ziua de 8 martie prin baletul Baiadera de Minkus și opera La Traviata de Verdi

Miercuri (6 martie) și joi (7 martie), ora 18:30, Opera Națională București vă invită la spectacolul de operă Povestirile...

Doi bărbați din Călărași au fost arestați preventiv pentru tentativă de omor

În data de 28 februarie 2024, ofițerii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au efectuat cu...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ