Un interlop din Ialomita a provocat un scandal la Cluj

Cele mai citite

Un individ din Ialomița a fost reținut și plasat sub control judiciar în urma unui incident grav petrecut la o stație de benzină din Huedin, județul Cluj.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii rutieri din Huedin au decis să-l rețină pentru 24 de ore pe un bărbat în vârstă de 31 de ani, originar din municipiul Fetești, județul Ialomița. Acesta a fost cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe data de 3 octombrie, individul a fost prezentat procurorului de la Judecătoria Huedin, care a decis să-l supună măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Incidentul s-a produs în aceeași zi, când poliția a fost alertată cu privire la un incident la o stație de carburanți din Huedin, unde individul ar fi străpuns pneurile unui autocamion cu un obiect ascuțit.

Polițiștii l-au identificat rapid pe individ în trafic, la volanul unui autoturism, însă acesta a refuzat să coopereze și să oprească mașina. A urmat o scurtă urmărire pe o distanță de aproximativ 2 kilometri, înainte ca individul să piardă controlul mașinii și să iasă de pe carosabil.

Polițiștii l-au oprit și l-au condus la sediul poliției pentru a continua investigațiile, descoperind ulterior că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, având antecedente în ceea ce privește încălcarea regulilor rutiere.

După un test etilotest cu rezultat negativ, individul a fost dus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate probe biologice în scopul detectării oricăror substanțe psihoactive din organism.

Bazându-se pe probele colectate, individul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat procurorului de la Judecătoria Huedin, care a hotărât să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Cazanele Dunării: bijuteria naturală a României

Cazanele Dunării, un miracol geografic situat în partea de sud-vest a României, reprezintă o comoară naturală cu o frumusețe...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ