Un individ din județul Ilfov a construit o seră în care cultiva cannabis

Cele mai citite

O afacere de familie profitabilă, dar ilegală, a fost dezvăluită și desființată de forțele de poliție. Un individ din județul Ilfov a fost implicat în construcția și operarea unui solar unde se cultiva o impresionantă cantitate de 193 de plante de canabis. Această cultură era meticulos îngrijită, iar produsele rezultate erau prelucrate cu mare atenție. Ulterior, nepotul minor al acestuia se ocupa de distribuția acestor substanțe în școli și parcuri.

Eforturile polițiștilor antidrog au condus la efectuarea a nu mai puțin de nouă percheziții în județele Prahova, Ilfov și Dâmbovița. În timpul acestor acțiuni, au fost confiscate 10 kg de materie vegetală, care urmau să fie supuse procesului de prelucrare, și 2,5 kg de marfă gata de vânzare. În urma acestor descinderi, bărbatul a fost reținut de autorități, în timp ce minorul a fost supus controlului judiciar.

De asemenea, procurorii DIICOT Ploiești au efectuat rețineri și au impus măsuri de control judiciar, pentru o durată de 24 de ore, în cazul unui bărbat și a unui tânăr minor cu vârsta sub 18 ani. Aceste măsuri au fost luate în cadrul investigației referitoare la traficul de droguri de risc și deținerea de droguri de risc în scop de consum propriu.

În intervalul ianuarie-octombrie 2023, bărbatul reținut a fost implicat în vânzarea repetată de canabis, atât direct, cât și prin intermediul nepotului său inculpat minor, către consumatori, inclusiv minori, pe teritoriul județelor Prahova, Dâmbovița și Ilfov.

Pe parcursul anului 2023, investigațiile DIICOT au evidențiat și faptul că bărbatul a inițiat și administrat o cultură de canabis într-un solar situat într-o comună din județul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie