Un individ a evadat din detenție pentru a avea o întâlnire romantică cu o polițistă

Cele mai citite

Cu siguranță nu ai fi putut să-ți imaginezi că o polițistă poate trăi o poveste de dragoste cu un bărbat cercetat pentru tentativă de omor și care a evadat din arestul la domiciliu pentru a se întâlni cu ea.

Polițista se numește Andreea Cristina Goiceanu, este originară din Craiova și activează din anul 2020 în cadrul Poliției orașului Budești, județul Călărași. Aceasta a fost surprinsă într-un apartament din orașul Budești, în timp ce se afla cu iubitul ei, care fugise din arestul la domiciliu. Incidentul a avut loc pe 29 septembrie, în jurul orei 18:40, când un bărbat a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza poliția.

Individul le-a relatat forțelor de ordine că, în acea zi, iubitul polițistei părăsise locuința în care era plasat sub arest la domiciliu. Bărbatul fusese arestat preventiv la începutul lunii decembrie a anului precedent într-un dosar care viza tentativa de omor, în care erau implicate mai multe persoane.

În urma apelului la 112, echipa de polițiști care s-a deplasat la fața locului a constatat că individul a fost găsit la adresa indicată și, în același timp, în interiorul locuinței se afla și polițista, care era în timpul liber.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a anunțat că se va desfășura o anchetă disciplinară pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului, iar măsurile legale corespunzătoare vor fi aplicate în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie