Un incendiu a izbucnit la un vagon de tren în gara Titu

Data:

Pompierii din Dâmbovița au fost solicitați să intervină marți, 20 februarie 2024, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un vagon de tren în orașul Titu.

Pentru a combate incendiul, Detașamentul de Pompieri Titu a mobilizat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu un echipaj SMURD, iar Detașamentul de Pompieri Târgoviște a trimis o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Autoritățile ISU Dâmbovița au comunicat că echipajele de intervenție au constatat că focul se manifesta la nivelul instalației electrice a primului vagon, cu degajări de fum.

În urma intervenției, au fost evacuate 20 de persoane, iar incendiul a fost stins rapid, fără alte incidente sau victime.

Trenul a staționat în gara Titu timp de aproximativ 70 de minute.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...