Un cetățean din Prahova a fost sancționat cu o amendă de 30.000 de lei pentru depozitarea deșeurilor la marginea unei zone împădurite

Data:

Un bărbat din judeţul Prahova a fost amendat de jandarmi cu 30.000 de lei după ce a fost surprins aruncând deşeuri la marginea unei zone împădurite, în afara unei localităţi.

Bărbatul a fost prins sâmbătă după-amiază de un echipaj de jandarmi în timp ce descărca deşeuri dintr-o autoutilitară în zona Chechereţ, pe raza localităţii Stejaru.

El a aruncat deşeuri provenite din construcţii, precum pietriş şi beton, dar şi deşeuri din gospodărie la marginea unei zone împădurite.

„Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă în cuantum de 30.000 lei pentru încălcarea prevederilor OUG 92/2021”, au transmis oficialii Jandarmeriei Prahova.

În plus, jandarmii au aplicat sancţiunea complementară de confiscare a autovehiculului folosit pentru transportul gunoiului.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...