Un cetățean a căzut victimă unui jaf fiind amenințat cu un pistol de paintball

Cele mai citite

Un individ a depus o plângere la Poliția Ilfov marți seara, susținând că a fost victima unui jaf. El a fost jefuit sub amenințarea unui pistol de către două persoane pe care le transportase în mașina sa. Aceste persoane i-au luat bani, documente și vehiculul, iar de asemenea, l-au agresat fizic. Autoturismul a fost găsit abandonat, cu semne de incendiere în interior, pe o stradă din București. După primele verificări, s-a stabilit că arma utilizată în amenințare este un pistol de paintball.

“Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost notificat de un bărbat cu privire la agresiunea fizică și jaful suferit, sub amenințare cu un pistol, în valoare de 430 de lei, de către două persoane necunoscute pe care le-a transportat din zona București-Vitan în zona industrială din Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

Polițiștii din Chitila, împreună cu cei din Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, au intervenit imediat la locul incidentului și au intrat în contact cu victima. Autoturismul a fost găsit abandonat de polițiștii din București, pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6, și a prezentat semne de incendiere în interior”, au declarat oficialii Poliției județene Ilfov.

Conform primelor verificări, s-a constatat că arma folosită în amenințare era un pistol de tip paintball.

“Polițiștii din Ilfov efectuează cercetări pentru a identifica, depista și aduce în fața legii toate persoanele implicate în comiterea infracțiunii, precum și pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și responsabilitățile legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie