Un bărbat din comuna Rotunda, a fost bătut și răpit

Cele mai citite

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a informat că două persoane sunt în curs de investigare în legătură cu agresarea și răpirea unui bărbat. Incidentul a avut loc într-un local public din comuna Rotunda, iar poliţiştii au fost alertaţi sâmbătă printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

Potrivit informaţiilor primite, victima a fost supusă violenţelor fizice de către mai multe persoane și apoi a fost obligată să intre într-un autoturism.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Rotunda, judeţul Olt, în timp ce se afla la un local public din localitate, pe fondul unor discutii contradictorii, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbaţi, în vârstă de 43 de ani, respectiv 32 de ani, ambii din comuna Rotunda. Ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost introdus cu forţa într-un autoturism, care s-a deplasat într-o direcţie necunoscută”, a anunţat IPJ Olt. 

Poliţiştii au reușit să localizeze victima la domiciliul bărbatului în vârstă de 43 de ani. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a necesitat asistență medicală și a fost transportat la spitalul din Caracal.

Cei doi agresori au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte acte de violență și lipsire de libertate în mod ilegal.

Cazul lor a fost prezentat în fața Judecătoriei Caracal, care a decis plasarea bărbatului de 43 de ani sub arest la domiciliu, în timp ce cel în vârstă de 32 de ani este cercetat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie