Un bărbat de 70 de ani a decedat după ce a fost accidentat în apropierea trecerii de pietoni

Data:

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost accidentat mortal după ce a fost surprins de șoferul unei autocisterne în timp ce traversa o stradă în apropierea trecerii de pietoni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), evenimentul rutier a avut loc pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Râmnicu Sărat. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de poliție și echipaje medicale.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autocisterna condusă pe direcția Buzău către Focșani, de către un șofer bucureștean de 32 de ani, a surprins și accidentat mortal un pieton de 70 de ani, din Râmnicu Sărat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal”, informează IPJ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

4o

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...