Un bărbat a fost bătut cu bâtele în Mihăilești

Data:

Doi bărbați din județul Giurgiu au fost plasați în arest preventiv în urma unei altercații violente petrecute în plină stradă, incident ce a avut loc în orașul Mihăilești.

Conform informațiilor inițiale, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost agresat în fața unui magazin. În timp ce se deplasa către spital pentru a primi îngrijiri medicale, acesta a oprit la locuința unui alt individ, moment în care a avut loc o nouă confruntare.

Pentru a calma spiritele și a restabili ordinea, forțele de poliție au efectuat cinci trageri cu arma în plan vertical.

„Serviciul de Poliție din Mihăilești a fost alertat prin intermediul numărului de urgență 112 de către o femeie, cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane în fața unui local comercial. Din primele investigații a rezultat că un bărbat în vârstă de 59 de ani, rezident al orașului Mihăilești, a fost agresat fizic în zona capului și a piciorului drept de către mai multe persoane”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu.

Bărbatul rănit a fost transportat spre spital cu un vehicul personal, însă pe parcurs a făcut o oprire la domiciliul unui alt individ, unde a izbucnit o nouă altercație între mai multe persoane.

„În vederea restabilirii ordinii și liniștii publice, forțele de poliție au executat cinci trageri cu arma din dotare în plan vertical, fără a înregistra vreun rănit”, a precizat IPJ Giurgiu.

În urma investigațiilor, autoritățile au identificat suspecții de agresiune și tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 55 și, respectiv, 64 de ani, ambii din orașul Mihăilești.

Cei doi indivizi au fost reținuți inițial pentru o perioadă de 24 de ore, însă instanța de judecată a decis arestarea lor pentru o perioadă de 30 de zile.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...