Un autoturism s-a răsturnat pe o șosea din Buzău, cauzând rănirea a trei persoane

Cele mai citite

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN1B E577, în afara localității Dealul Viei, județul Buzău. Printre victime se numără și o fată de 13 ani.

Primele informații de la locul accidentului sugerează că șoferul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Pietroasele, care se deplasa de la Ploiești către Buzău, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat în afara șoselei.

IPJ Buzău a comunicat că accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri: o femeie de 72 de ani, un bărbat de 42 de ani și o minoră de 13 ani, toți din comuna Pietroasele. Aceștia au fost transportați la spital cu ambulanța pentru a primi îngrijiri medicale.

În acest caz, poliția a deschis un dosar penal și continuă să investigheze circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

De-a lungul zilelor recente, poliția rutieră a aplicat un total de 154 de sancțiuni contravenționale și a reținut 30 de permise de conducere din cauza neregulilor constatate în trafic. De asemenea, au efectuat acțiuni pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un număr de 128 de șoferi au fost supuși testelor cu aparatele drugtest și alcooltest. Patru dintre aceștia au avut rezultate pozitive și le-au fost retrase dreptul de a conduce, conform indicațiilor aparatelor.

Aparatele radar au înregistrat 51 de vehicule care circulau cu viteze peste limitele maxime admise, iar în cazul a 17 dintre șoferi s-a luat măsura reținerii permisului de conducere pentru următoarele 90 sau 120 de zile, pe lângă sancțiunile contravenționale.

Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 163 km/h, și a fost raportată în cazul unei șoferițe de 31 de ani din Prahova, care se deplasa pe DN2 E85 în afara localității Poșta Câlnău.

Ultimele articole

Orașul Bragadiru îngropat în gunoaie

Băieții deștepți din mafia transpartinică politico-administrativă din Ilfov au mai făcut o nefăcută. Au reușit să îngroape orașul Bragadiru...

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Cazanele Dunării: bijuteria naturală a României

Cazanele Dunării, un miracol geografic situat în partea de sud-vest a României, reprezintă o comoară naturală cu o frumusețe...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ