Tragedie în Bucegi: un turist și-a găsit sfârșitul după o cădere fatală

Data:

O tragedie a avut loc duminică în Munții Bucegi, unde un turist a pierit în urma unei căderi grave, aducând numărul total al victimelor la nouă înregistrate de Salvamont Prahova în acest an. Din acestea, șapte au avut loc în Bucegi, una în Baiului și una în zona submontană (Brebu).

“Un incident grav a avut loc în zona Bucşoiu, din Bucegi. Un turist a căzut, suferind leziuni extrem de grave”, a informat Salvamont Prahova.

Potrivit sursei menționate, un salvator montan și un medic au fost coborâți prin troliere cu ajutorul elicopterului solicitat de la Punctul de Operare Aeromedicală Brașov. Medicul a constatat, însă, decesul victimei.

“Următoarea etapă a constat în extragerea din munte cu elicopterul a victimei, aparținătorilor și a celor doi membri ai echipajului de urgență”, a transmis sursa menționată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...