Tragedia de pe DN2 s-a soldat cu trei decese

Data:

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 06:30, s-a produs un tragic accident pe Drumul Național 2 (DN2) – E85, în apropierea localității Cotorca din județul Ialomița, soldat cu decesul a trei persoane.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ialomița, evenimentul s-a petrecut atunci când un autoturism, circulând dinspre Buzău către București, a intrat în coliziune cu un autotren care se deplasa din sens opus.

Echipajele operative ale Detașamentului de Pompieri Urziceni, intervenind cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, au constatat că impactul a avut consecințe tragice, soldându-se cu decesul celor trei persoane aflate în autoturism.

Serviciul de Urgență 112 a fost alertat, iar trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița au acționat în sprijin pentru acordarea asistenței medicale. Din păcate, la fața locului s-au găsit opt victime, dintre care trei prezentau leziuni incompatibile cu viața și au fost declarate decedate. Celelalte cinci persoane, conștiente și cooperante, au primit primul ajutor medical calificat, fără a fi necesar transportul lor la unitatea spitalicească.

În prezent, se desfășoară cercetări pentru clarificarea circumstanțelor accidentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Din păcate, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN2 în zona respectivă. Inițial, Centrul Infotrafic a raportat că trei autoturisme și un autocamion au fost implicate în accident, cu trei persoane rănite și încarcerate. “În urma coliziunii dintre trei autoturisme și un autocamion, trei persoane rănite sunt încarcerate, fiind efectuate manevre pentru extragerea lor din unul dintre autovehiculele avariate”, conform sursei citate.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...