Tânără agresată sexual de către un instructor auto

Cele mai citite

Un individ de 55 de ani, instructor auto, a fost arestat pentru agresiune sexuală și șantaj, victima fiind o tânără de 18 ani pe care o instruia pentru examenul de conducere.

“La data de 9 octombrie, ofițerii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție din Județul Ilfov au decis reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat suspectat de comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și șantaj, într-un caz aflat sub investigație penală”, au afirmat reprezentanții IPJ Ilfov.

Conform informațiilor furnizate, la data de 4 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au primit o plângere directă din partea unei tinere de 18 ani, care a relatat că în ziua de 2 octombrie a fost victima unei agresiuni sexuale și șantajată de către instructorul ei de conducere, cu care efectua lecții în vederea obținerii permisului auto.

“După primirea plângerii, polițiștii de investigații criminale au inițiat o anchetă detaliată, în cadrul căreia au surprins în flagrant bărbatul acuzat, în timp ce acesta încerca să comită acte de agresiune sexuală asupra victimei”, a menționat IPJ Ilfov.

La data de 10 octombrie, bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Procurorul a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, măsură care a fost aprobată în acest caz.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ