S-au finalizat lucrările de reparație pe Podul dintre Ruse și Giurgiu

Data:

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a fost notificat de către autoritățile de frontieră bulgare cu privire la finalizarea lucrărilor de reparație pe Podul dintre Ruse și Giurgiu, în data de 27.12.2023.

În prezent circulația se desfășoară în condiții optime pe ambele sensuri de deplasare, conform informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră. Cu toate acestea, autoritățile rămân în stare de vigilentă, luând în considerare posibilitatea aglomerării la punctul de trecere a frontierei.

În eventualitatea apariției aglomerărilor în perioada sărbătorilor de sfârșit de an, se va proceda la suplimentarea arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere a frontierei. Se recomandă celor care intenționează să traverseze frontiera națională în următoarea perioadă să se informeze cu privire la condițiile de călătorie din statele de destinație și din cele tranzitate, să consulte aplicația Trafic on-line disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române și să utilizeze toate punctele de frontieră deschise în regim internațional. De asemenea, se amintește că la granița cu Bulgaria sunt deschise traficului internațional 11 puncte de trecere, respectiv: P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Dobromir, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Călăraşi, P.T.F. Giurgiu, P.T.F. Turnu Măgurele, P.T.F. Zimnicea, P.T.F. Bechet și P.T.F. Calafat, conform precizărilor făcute de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...