Protectia Animalelor CJ Ilfov a găsit 10 animale într-un apartament din Bragadiru, lăsate fără apă și fără mâncare

Data:

Protectia Animalelor din cadrul CJ Ilfov a relatat pe pagina sa de Facebook o situație absolut revoltătoare cu care s-a confruntat zilele trecute:

“10 vieți închise într-un apartament, fără apă și fără mâncare, o mizerie și un miros greu de descris în cuvinte. Asta am găsit sâmbătă seara, într-un apartament din Bragadiru. Vecinii au sunat la 112 pentru că nu mai suportau mirosul de pe scară și gălăgia.

Animale Abandonate Bragadiru

Proprietarul a închiriat apartamentul unei doamne. Această doamnă, la momentul închirierii, avea doi câini. Când am intrat noi în apartament, cu polițiștii și criminaliștii, erau 9 câini, dintre care 4 pui de 6 săptămâni, și o pisică. Avem toate motivele să credem că vorbim și de o înmulțire ilegală și că puii urmau să fie vânduți pe internet.

Animale Abandonate Bragadiru7

Am luat toate animalele în siguranță. Sunt pline de purici, de căpușe, rahitice, anemice. Facem tot ce putem să le salvăm. Nici de data asta, nu am făcut nimic singuri. Asociația NobodyDogs Rescue a preluat animalele, iar Gabi Preda, un om dedicat salvării animalelor, ne-a ajutat efectiv la intervenția din teren.

Animale Abandonate Bragadiru3

Poliția și-a făcut exemplar treaba. Cercetările continuă, evident, pentru că s-a deschis dosar penal. Tragem un semnal de alarmă: În România, apetitul pentru bichoni e efectiv bolnăvicios!

Nu mai cumpărați câini de pe internet! Nu mai alegeți să fiți complici la suferință!

Sesizați poliția când vedeți un abuz săvârșit asupra unui animal și nu mai mergeți pe principiul „oricum nimeni nu face nimic”.

Adoptați, sunt pline adăposturile!

Sterilizați-vă animalele, e obligatoriu prin lege. La noi, e complet gratuit.

Mulțumim tuturor celor care ne sprijină!

Momentan nu se pune problema adopției câinilor. O să anunțăm la momentul potrivit.”

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...