Primii 4.000 fermieri olteni au primit banii de la APIA

Cele mai citite

Fermierii care au depus cereri de plată la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în acest an vor primi avansul până la data de 1 decembrie 2023, din sumele aferente sprijinului lor. Anunțul a fost făcut de către structura centrală a APIA, care a publicat și informațiile referitoare la sume. La nivel național, aproximativ 800.000 de fermieri care au depus cereri de plată în anul 2023 vor beneficia de acest avans.

Potrivit reprezentanților APIA din județul Olt, plata a fost deja autorizată pentru primii 4.000 de fermieri din Oltenia, dintr-un total de 25.700. Cu toate acestea, procesul de autorizare continuă zilnic. Există fermieri care nu au fost supuși controlului, nu au avut nevoie de clarificări, iar dosarele lor au fost lipsite de erori.

În acest an, în județul Olt, numărul cererilor de plată este cu aproximativ 1.300 mai mic decât în 2022, dar suprafața totală pentru care se acordă sprijin a crescut cu aproximativ 5.000 de hectare, fapt ce sugerează că procesul de comasare a terenurilor continuă în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie