Povestea uluitoare a unui italian care crede că are o fiică în Buzău: i-a donat toată pensia și a început să cerșească pentru ea

Cele mai citite

Un bătrân italian în vârstă de 82 de ani a fost păcălit de o femeie româncă, pe nume Alina, care s-a dat drept fiica lui și a pretins că suferă de o boală gravă. Timp de șase ani, această femeie din județul Buzău a reușit să ia întreaga pensie lunară a bătrânului Umberto.

Umberto este un bătrân de 82 de ani care stă zilnic într-un scaun cu rotile în fața unui supermarket de la periferia Romei și cere ajutor pentru fiica lui bolnavă, care are “trei copii de 6, 7 și 10 ani”. Uneori, el adună sute de euro pe zi, pe care îi trimite în România la adresa tinerei Alina din comuna Mihăilești.

Alina l-a convins pe Umberto acum șase ani că este fiica lui dintr-o aventură extraconjugală și că are nevoie de mulți bani pentru o operație. Ea și-a desenat chiar o cicatrice pentru a-l convinge pe bătrân că i s-au transplantat inima și ficatul. Umberto a fost convins să-i dea bani, crezând că un ficat costă 30.000 de euro, iar o inimă aproximativ 42.000 de euro.

Umberto s-a prefăcut invalid și a început să cearșească pentru a strânge mai mulți bani. Dar el a fost descoperit când jurnaliști din Italia l-au surprins ieșind din scaunul cu rotile și încercând să urce în mașină la finalul zilei. Bătrânul a explicat jurnaliștilor că are nevoie de bani pentru tratamentul fiicei sale din România, Alina.

Însă, s-a descoperit că Alina este de fapt sănătoasă, își permite luxul de a trăi bine și locuiește împreună cu mama ei într-o casă construită din banii pe care i-a primit de la Umberto. Ea și-a cumpărat chiar două mașini.

Unul dintre fiii lui Umberto a dezvăluit presei din Italia că totul a fost o înșelătorie pusă la cale de o femeie cu care Umberto ar fi avut o aventură extraconjugală acum peste douăzeci de ani. Chiar dacă i s-a demonstrat că Alina nu este fiica lui și nici nu suferă de vreo boală, Umberto refuză să accepte adevărul. În total, femeia a reușit să obțină aproximativ 300.000 de euro de la bătrânul italian pe parcursul a șase ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie