Poliția Argeș face recrutări! Se pot face înscrieri până pe 5 noiembrie

Cele mai citite

Până la data de 5 noiembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Argeș primește cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. Candidații se pot încrie la o singură școală postliceală, iar locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune femei-bărbați.

Perioada aferentă desfășurării întregii sesiuni de recrutare este octombrie 2023 – februarie 2024, iar unitățile pentru care Serviciul Resurese Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș va realiza recrutarea de candidați sunt următoarele:

  1. Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;
  2. Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca;
  3. Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (doar în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul/reședinţa într-un judeţ limitrof frontierei de stat).
    Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș. Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail [email protected] , în perioada stabilită pentru înscriere. Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat în anunț, pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită – 24 noiembrie 2023.

Ultimele articole

Prefectul Buzăului, despre controalele făcute de Oficiul Fitosanitar: “Mi se pare puţin 5 probe pe lună într-o problemă atât de importantă”

Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, a adus la cunoștința conducerii Oficiului Fitosanitar faptul că, în cadrul inspecțiilor desfășurate pe...

PERCHEZIȚII ale polițiștilor de la Economic la sediul mai multor balastiere din Argeș

Luni, 14 noiembri a.c.,încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub...

Se organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager al Bibliotecii Județene Argeș

CJ Argeș a anunțat organizarea unui concurs pentru funcția de general manager al Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”, la acest...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ