Peste 720 de amenzi în urma unei razii de amploare în Bucureşti şi Ilfov

Data:

Poliția rutieră din București și Ilfov a desfășurat o amplă acțiune de control, salutată de autorități ca fiind una de importanță majoră. În cadrul acesteia, agenții au impus peste 720 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală a amenzilor ce depășește suma de 235.000 de lei.

Rezultatele acestei acțiuni au fost semnificative, cu 66 de șoferi lăsați să-și continue drumul pe jos, majoritatea din cauza depășirii vitezei legale. De asemenea, mai mulți conducători auto au fost surprinși sub influența alcoolului sau drogurilor în timpul condusului.

Unul dintre cazurile notabile implică un șofer oprit pentru că circula cu viteza excesivă de 151 km/h.

Agenții au reținut 66 de permise de conducere, dintre care 45 pentru încălcarea limitelor de viteză, au confiscat 13 certificate de înmatriculare și au descoperit 16 infracțiuni la regimul rutier, inclusiv conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În plus, au fost depistați trei conducători auto cu indicii de consum de substanțe psihoactive, dintre care unul a fost înregistrat conducând cu o viteză de 151 km/h, mult peste limita legală de 80 km/h.

Toți cei trei conducători auto au fost supuși testelor biologice la spital. În cinci dintre cazuri, au fost inițiate anchete penale.

Alți șoferi au fost depistați cu concentrații de alcool în aerul expirat peste limita legală și, în aceste situații, s-au deschis dosare de urmărire penală.

Doi conducători auto au fost prinși conducând fără permis, iar alții doi au fost depistați conducând cu permise suspendate.

În timpul verificărilor, un individ din Măgurele a fost identificat ca având un mandat de executare a pedepsei de închisoare emis de Judecătoria Tulcea pentru evaziune fiscală.

Poliția rutieră din Ilfov și Brigada Rutieră îndeamnă conducătorii auto să evite consumul de alcool sau droguri înainte de a se urca la volan și să respecte cu strictețe legislația în vigoare.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...