Perturbări majore provocate de viscol in Ialomița

Cele mai citite

Din cauza avariilor cauzate de viscol în rețeaua de alimentare cu electricitate, peste 30.000 de consumatori se confruntă cu lipsa energiei electrice.

În după-amiaza zilei de duminică, la ora 14:00, opt autovehicule cu un total de 42 de persoane se află blocate pe drumurile din județul Ialomița, inclusiv în localitățile Grivița, Fetești și pe autostrada A2, din cauza zăpezii abundente.

Autoritățile, cu sprijinul utilajelor Drumurilor Naționale și Județene, precum și al forțelor și mijloacelor Ministerului Afacerilor Interne (ISU Ialomița, IPJ Ialomița, IJJ Ialomița) și al serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale primăriilor din județul Ialomița, acționează cu prioritate pentru evacuarea persoanelor blocate.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița, la această dată, traficul rutier este în continuare închis pe 12 tronsoane rutiere, inclusiv A2 – Feteşti-Lehliu, DN 3B Făcăeni-Chirana, DN 21 Slobozia- Brăila, DJ 212 Ţăndărei- Feteşti, DN2C Buzău-Griviţa- Slobozia, DN 21A Bărăganu-Ţăndărei, DJ 212 Limita Brăila -Luciu, DJ 213 Luciu-Gura Ialomiţei-Chirana, DN 2A Manasia -Giurgeni, DJ 203 F Murgeanca-Griviţa, DJ 201 Albeşti-Slobozia și DN 3A limită Călăraşi cu Feteşti.

Ultimele articole

Scandal între două familii din Ilfov

Un incident de amploare a avut loc între două familii din județul Ilfov, soldându-se cu rănirea a trei persoane,...

Cinci persoane din județele Buzău și Brăila sunt suspectate de trafic de droguri

O operațiune comercială ilegală care funcționa deja de câteva luni a fost întreruptă, iar cinci persoane din Buzău și...

Agricultorii din Olt au finalizat plantarea roșiilor extratimpurii

Producătorii de legume din Olt au completat plantarea roșiilor extratimpurii în spații protejate și încălzite. Această activitate a implicat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ