Persoane reținute pentru fapte de violență și distrugeri în județul Călărași

Cele mai citite

În data de 29 octombrie curent, la ora 17:22, echipa de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu a fost alertată printr-un apel la numărul unic de urgență 112, de către o cetățeancă din comuna Roseți, județul Călărași. Aceasta a semnalat că soțul său a fost supus unor acte de violență.

Conform informațiilor disponibile, în jurul orei 17:20, în contextul unui conflict spontan, doi indivizi au pătruns ilegal în curtea locuinței victimei și l-ar fi agresat, folosind o lopată pentru a-l lovi în zona corpului. De asemenea, cei în cauză au cauzat daune materiale, spărgând o fereastră și distrugând un autovehicul.

În legătură cu această situație, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de distrugere, acte de violență și violare de domiciliu.

Ulterior, la data de 30 octombrie curent, cei doi agresori au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, în urma evaluării probei.

În cursul zilei de azi, 31 octombrie, aceștia urmează să fie prezențați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu recomandarea de arest preventiv.

De asemenea, într-un alt caz, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost reținut de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis. Acest eveniment a avut loc în data de 30 octombrie, la ora 11:55, în municipiul Oltenița, județul Călărași. Individul a fost oprit în trafic și, în urma verificărilor, s-a constatat că nu deține niciun permis de conducere pentru oricare categorie de autovehicule. În consecință, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Alte două situații similare au avut loc, una implicând conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și cealaltă referitoare la conducerea unui vehicul fără permis, cu măsuri asemănătoare luate împotriva conducătorilor auto.

Poliția continuă să investigheze aceste incidente pentru asigurarea respectării legilor și a ordinii publice în județul Călărași.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ