O femeie a născut în curtea spitalului din Urziceni

Cele mai citite

În dimineața zilei de luni, în jurul orei 5,00, o femeie gravidă de 24 de ani din Urziceni s-a prezentat la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Urziceni fiind în travaliu. Personalul medical prezent a invocat lipsa medicului de gardă specializat și a sunat la 112 în vederea transferului pacientei. Aceasta, fiind însoțită de soț și de câteva rude nu a vrut să aștepte sosirea ambulanței și a preferat să plece cu mașina cu care venise. Odată aflată în curtea spitalului, femeii i s-a declanșat nașterea, fiind asistată de echipajul 97 al SAJ Ialomița, substația Urziceni. 

Femeia de 24 de ani, mamă a încă doi copii a născut o fetiță perfect sănătoasă

Nastere Urziceni 2

Contactat de ziarul nostru, primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava ne-a declarat că “Ceea ce s-a întâmplat este complet inacceptabil, administrația locală investind anual sume foarte mari de bani în Spitalul Municipal Urziceni tocmai pentru ca serviciile să fie de cea mai bună calitate. În plus, aștept rezultatele controalelor dispuse atât de la nivel local cât și de la nivel național și vom lua toate măsurile ca un astfel de incident regretabil să nu se mai întâmple”.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că a văzut imaginile revoltătoare de la Urziceni și că a trimis deja Inspecția Sanitară de Stat la spital: ”Am văzut imaginile de la Urziceni. În momentul de față, Inspecția Sanitară de Stat încearcă să reconstituie exact respectiva situație și vă vom pune la dispoziție toate informațiile pe care le avem, precum și măsurile care vor fi luate”.

Nastere Urziceni

IPJ Ialomița s-a sesizat din oficiu și a oferit presei un comunicat: ”Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, cu privire la o femeie care naște în fața unei unități medicale, în județul Ialomița, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița este abilitat să comunice următoarele: La data de 31 iulie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița s-au sesizat din oficiu, deplasându-se la unitatea medicală în cauză, urmând a se efectua verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”

Mai jos puteți urmări filmarea cu incidentul din curtea spitalului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie