O descoperire macabră a fost făcută pe un câmp în județul Dâmbovița

Data:

Fragmente umane au fost descoperite în proximitatea ieșirii de pe autostrada A1 către satul Olteni. Potrivit primelor informații, victima ar putea fi o femeie. Echipele de criminalistică depun eforturi pentru identificarea persoanei decedate și a celui responsabil pentru abandonul trupului pe câmp.

“La data de 5 aprilie curent, în jurul orelor 15:15, forțele de ordine din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost alertate cu privire la descoperirea unui cadavru pe terenul din apropierea ieșirii de pe autostrada A1 către satul Olteni,” a comunicat IPJ Dâmbovița vineri seara.

O echipă de investigație complexă a fost constituită sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...