O adolescentă în vârstă de 14 ani care a plecat de acasă este căutată de autorități

Data:

Conform unui comunicat emis marți de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, se desfășoară căutări pentru o adolescentă în vârstă de 14 ani din comuna Leordeni, județul Argeș, care a plecat voluntar de la domiciliu. Dispariția acesteia a fost semnalată în timpul nopții precedente.

Conform comunicatului, minora a avut anterior plecări voluntare, iar investigațiile preliminare sugerează că ar putea fi localizată în municipiul Pitești. Informațiile referitoare la dispariția adolescentei au fost transmise forțelor de poliție, precum și altor agenții responsabile de identificarea persoanelor, inclusiv jandarmi și polițiști locali.

Fata are o înălțime de 162 de centimetri, aproximativ 63 de kilograme, ochi căprui și păr vopsit, lung.

Orice informații relevante despre această dispariție sunt rugate să fie comunicate prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112 sau să fie transmise la Poliția Orașului Topoloveni, conform comunicatului emis de către IPJ Argeș.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...