Nicu Sârghea, toboșarul trupei Vunk, a murit. „Îi vom simți mereu ritmul în fiecare cântec și îi vom purta amintirea în suflete.”

Data:

Nicu Sârghea, toboșarul trupei Vunk, a murit joi, la vârsta de 48 de ani, a anunțat trupa. „Nu există cuvinte suficiente pentru a descrie ce simțim acum. Astăzi, lumea noastră a devenit mai tăcută. Nicu, toboșarul nostru, prietenul nostru, membru fondator VUNK, ne-a părăsit. Îi vom simți mereu ritmul în fiecare cântec și îi vom purta amintirea în suflete. Suntem alături de familia sa și de toți cei care l-au cunoscut și iubit”, a anunțat formația Vunk pe Facebook.

Moartea lui Nicu Sârghea, toboșarul trupei Vunk, reprezintă o pierdere imensă pentru muzica românească și pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit. Ca membru fondator al trupei, Nicu a fost o parte esențială a succesului Vunk, contribuind nu doar cu talentul său muzical, ci și cu pasiunea și devotamentul față de artă și prietenie.

Fondată în 1994 alături de Cornel Ilie, trupa a evoluat de la numele inițial Vank la Vunk, devenind un simbol al muzicii pop rock din România. Timp de aproape trei decenii, ritmul unic al tobelor lui Nicu a fost o parte integrantă a pieselor care au cucerit inimile a mii de fani.

În ciuda pierderii neașteptate, amintirea lui Nicu Sârghea va rămâne vie prin muzica pe care a creat-o și impactul pe care l-a avut asupra celor din jur. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegii de trupă și fanii îndurerați.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

Citiți și:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

George Simion, acuzat de fals în înscrisuri privind semnăturile pentru prezidențiale

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a anunțat luni, 17 martie...

Atacul hibrid asupra României: Cum a fost manipulată opinia publică în ultimii opt ani

Rusia a declanșat un atac informațional asupra României încă...

Un călător brazilian și-a pierdut pașaportul într-o mașină condusă de un român. Cere ajutor pentru recuperare

Gabriel, un aventurier din Brazilia care călătorește cu autostopul...