Muppet a fost declarat oficial cel mai urât câine din Marea Britanie

Data:

Un câine pe nume Muppet, din Peterborough, Anglia, a fost declarat oficial „cel mai urât câine din Marea Britanie”, câștigând un concurs organizat de compania de fotografie Parrot Print. Muppet, în vârstă de 12 ani, este un câine cu creastă chinezească, cunoscut pentru aspectul său neobișnuit: limba îi atârnă permanent pe partea laterală a gurii, iar dinții îi lipsesc.

Un câine „ciudat și frumos”

Proprietara sa, Bev Nicholson, a descris câinele ca fiind un „câine de salvare mic și ciudat, dar frumos pe dinăuntru și pe dinafară”. Organizatorii concursului au subliniat combinația specială a lui Muppet de „urâțenie adorabilă”, iar Matt Dahan, fondatorul competiției, l-a caracterizat drept „drăguț și urât în același timp”.

De remarcat este faptul că fratele lui Muppet, Mugly, a câștigat titlul de „cel mai urât câine din lume” în 2012, făcând astfel din această familie de câini o adevărată legendă în competițiile de acest tip.

Premiul câștigat de Muppet

În afară de trofeu, Muppet a fost răsplătit cu o sesiune de răsfăț la un spa de lux pentru câini, care a inclus o baie cu nămol și o ședință foto festivă, cu tematică de Crăciun.

Mesajul proprietarei

Proprietara lui Muppet a subliniat că termenul de „urât” este folosit doar ca o expresie de afecțiune și că, de fapt, câinele are o frumusețe interioară aparte. Ea a adăugat, cu umor:
„Știu că oamenii spun că nu există câini urâți, dar acesta este doar un termen afectiv. Există oameni urâți, nu-i așa? Diferența este că Muppet are frumusețe interioară. El nu este doar un câine roz cu un pieptene.”

Concursul, care a avut loc live în cadrul unei emisiuni, a captat atenția publicului, iar povestea lui Muppet a devenit un exemplu despre cum unicitatea poate fi apreciată și celebrată.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL