Liberalul Cosmin Petrescu, la lansarea candidaturii pentru Primăria Curtea de Argeș: “N-am experiență, și zău că nici nu vreau să am… cu urlete în ședințele de consiliu sau pe holurile primăriei. Cu spăgi, cu blaturi…”

Cele mai citite

Duminică, 12 noiembrie a.c., Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” din Curtea de Argeș a fost gazda evenimentului de lansare a candidaturii pentru funcția de primar al Orașului Basarabilor, a liberalului Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Petrescu – susținut de colegii din țară și din teritoriu

„Dragi colegi … lansarea candidatului liberal pentru primăria orașului meu natal nu are cum să nu mă emoționeze … Mai ales că este prima lansare de candidat al PNL Argeș la funcția de primar al unui oraș din județul nostru …

Alina Gorghiu

Să fie ăsta un semn bun!! … cine se trezește devreme, departe ajunge … nu așa se zice?Anul 2024 nu va fi ușor … dar decizia noastră este de a merge la toate alegerile ”prin noi înșine”! Cum ziceau Brătienii!
Suntem într-o guvernare de coaliție care asigură stabilitatea țării, dar nu dăm cecuri în alb PSD. Susținem la guvernare politicile liberale, pentru că ele au asigurat 4 ani de creștere economică a țării. Argumentele noastre cele mai bune sunt rezultatele politicilor de dreapta pe care le implementăm la guvernare, cu sau fără premier liberal. Investițiile pe care le-am făcut!!! Sub ce guvernare au început lucrările la autostrada Curtea de Argeș – Pitești? Sub ce guvernare au început lucrările la autostrada Curtea de Argeș – Tigveni?
Vă rog să nu lăsați alte partide să se laude cu rezultatele obținute de PNL la guvernare!
Sondajele ne arată că oamenii nu sunt mulțumiții de actuala stare de lucruri din Argeș! Pe drept cuvânt! Nici noi nu suntem mulțumiți! Argeșul are probleme reale … de care oamenii se lovesc în viața de zi cu zi! Probleme care în alte județe s-au dovedit r-e-z-o-l-v-a-b-i-l-e!!! … indiferent că a fost conducerea consiliului județean la PNL, la PSD, la UDMR, au rezolvat lucrurile … ÎN FAVOAREA CETĂȚEANULUI!
Vă pot da multe exemple … Probabil ați aflat, Spitalul Județean Argeș riscă să rămână fără medici ATI! Și este cel mai mare spital al județului!!! Îl felicit pe prefectul Radu Perianu că nu asistă indiferent, că a reacționat și i-a convocat pe cei care trebuie să rezolve problema!,
a afirmat ministra Gorghiu.

Whatsapp Image 2023 11 12 At 12.27.12 1536x728

Cosmin Petrescu: ”Astăzi este lansarea candidaturii mele, dar până a ajunge în acest moment a fost nevoie de muncă în echipa. Mulțumesc echipei care a făcut pași importanți, cu mult efort pentru a fi acum aici”

“(…)Eu sunt Cosmin Petrescu, născut și crescut la Curtea de Argeș. Am făcut școala la nr 4, am terminat Vlaicu Vodă la clasa de informatică… acum deja mult timp. Am 45 ani, sunt căsătorit de 12 ani!
Pardon, de 13 ani deja! Știți cum se spune, când te simți bine undeva sau cu cineva, nici nu simți că trece timpul! Am doua fete super istețe și muncesc de la 20 de ani, de când eram student la Cibernetică.
20 de ani aproape i-am petrecut în multinaționale, unde am trecut prin toate nivelele și unde am făcut zeci de cursuri de management, de administrare a proiectelor… sunt lucrurile la care mă pricep cel mai bine.
De 3 ani lucrez la Fondul Național de Garantare. Dl. Nancu care a vorbit așa frumos despre mine e șeful meu direct și îi mulțumesc și apreciez că mă susține. La FNG am gestionat proiectul de succes IMM Invest, într-o perioada foarte tulbure pentru noi toți, aceea a pandemiei. IMM Invest a fost un program de salvare pentru companiile din România și pot spune că sunt mândru de ce am reușit alături de colegii din Fond. Să susținem mii de companii, să le ajutăm să treacă peste perioada neagră a pandemiei.
Știu că de obicei prezentările se termina cu mulțumirile, nu se pun la început. Dar eu fac lucrurile în felul meu și am ținut să încep cu asta pentru că pentru mine contează foarte mult că sunteți aici cu mine, atât de mulți. Lipsește însă un susținător, dar am ales ca data de 12 noiembrie pentru acest moment, lansarea candidaturii, să fie în cinstea și memoria sa.
Tata ar fi împlinit astăzi 70 de ani. Dar de un an jumătate deja ne privește din alta lume.
Și probabil se întreabă încă, așa cum îmi zicea și când am venit aici la PNL Curtea de Argeș, DE CE?
Pe buna dreptate, toată lumea mă întreabă DE CE?
Cine dintre dvs s-a întrebat – De ce a venit Petrescu de la București să candideze el la Argeș?

De ce? În 20 ani și ceva de ani de când am plecat la facultate am călătorit destul de mult, și în orașe mari și în orașe ca al nostru. Am văzut viața oamenilor de acolo și venind foarte des în Curtea de Argeș m-am întrebat de ce nu putem și noi face la fel. Am locuit în Drumul Taberei, era un dezastru de cartier. De 3 ani de când este administrație liberală, lucrurile s-au schimbat.
Acum 3 ani a venit un primar care a zis – Nu mai vrem așa. Vrem să resuscităm sector 6. Și s-a pus pe treabă.
Iar azi Sector 6 e de nerecunoscut – seniorii fac sport în parc, parcuri noi, festivaluri, târguri de Crăciun. Deci se poate”, a spus Petrescu în speachul lui de lansare a candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș.

Ultimele articole

Senatorul Dănuț Bica (PNL): „Guvernările liberale au majorat de 3 ori pensiile în ultimii 4 ani!”

În decursul săptămânii trecute, președintele Klaus Iohannis a pus semnătura pe decretul de promulgare a proaspăt adoptatei legi a...

GALĂ ANIVERSARĂ A ASOCIAȚIEI OAMENILOR DE AFACERI ARGEȘ PENTRU A MARCA 20 DE ANI DE ACTIVITATE

Joi, 14 decembrie a.c., la Hotel Ramada Pitești, are loc GALA AOA Argeș.Ediția din acest an a evenimentului va...

Elena Iagăr rămâne pentru încă 4 ani la conducerea CCJ Argeș

Elena Iagăr va continua să conducă Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, subordonat Consiliului Județean, pentru următorii patru...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ