La ACSO Viitorul Pantelimon se cresc campioni!

Data:

Echipa U15 de la ACSO Viitorul Pantelimon a fost premiată pentru performanța remarcabilă de vicecampioană județeană

Zilele trecute, copiii echipei U15 de fotbal din cadrul ACSO Viitorul Pantelimon au fost premiați de către Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon, pentru obținerea titlului de vicecampioni județeni, o realizare deosebită atât pentru ei, cât și pentru club. Evenimentul a fost marcat de dorința ca premiile să fie înmânate personal de către primar, în semn de apreciere pentru eforturile depuse de tinerii sportivi.

Acso Viitorul Pantelimon Marian Ivan 2

Acești tineri fotbaliști au ales să își petreacă timpul afară, antrenându-se cu devotament și creând prietenii durabile cu colegii lor de echipă. Prin această alegere, au evitat stilul de viață sedentar și timpul excesiv petrecut în fața ecranelor, demonstrând o pasiune autentică pentru sport și un angajament remarcabil.

“Ei sunt copiii care au ales să își petreacă timpul afară, făcând sport, muncind la antrenamente, creând prietenii pe viață cu colegii lor. Ce nu au dorit, a fost să aibă o viață sedentară și petrecută în fața ecranelor. Aplaud și încurajez orice performanță sportivă a copiilor noștri, orice inițiativă de a crea obiceiuri sănătoase pentru o viață activă! Felicitări fotbaliștilor noștri și antrenorilor! La ACSO Viitorul Pantelimon se cresc campioni!”, a declarat edilul.

Acso Viitorul Pantelimon Marian Ivan
Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...