ISU Ialomița organizează competițiile profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Data:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița organizează, în data de 14 iunie 2024, începând cu ora 09:00, etapa județeană a Competițiilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, va avea loc pe Stadionul Municipal din Slobozia și va include trei probe practice: Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4×100 m și Dispozitivul de intervenție. Membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din cadrul localităților și operatorilor economici din județ vor concura în aceste probe.

La start se vor alinia Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Grindu și Perieți, iar din cadrul Serviciilor Private pentru Situații de Urgență vor participa echipaje de la Expur Slobozia, Dedeman și Speed Fire.

Echipajele clasate pe locul I la cele două secțiuni – Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență și Servicii Private pentru Situații de Urgență – se vor califica la faza interjudețeană, care va fi organizată în județul Galați, în luna iulie a acestui an, și vor concura alături de adversari din alte șase județe.

Dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor necesare pentru îndeplinirea acțiunilor de intervenție în situații de urgență reprezintă premisele organizării acestei competiții anuale. Membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență reprezintă un real sprijin în gestionarea situațiilor de urgență pentru pompierii profesioniști, întrucât asigură prima intervenție până la sosirea forțelor inspectoratului și colaborează permanent cu echipajele noastre pentru limitarea cât mai rapidă a efectelor situațiilor de urgență de orice natură.

4o

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...