Într-un eveniment rutier din municipiul Giurgiu au fost implicate un autoturism și o bicicletă

Data:

Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două vehicule: un autoturism și o bicicletă, informează IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, biciclistul, un bărbat de 71 de ani din municipiul Giurgiu, a fost rănit. Acesta a refuzat transportarea la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Atât biciclistul, cât și conducătorul autoturismului, un bărbat de 63 de ani din municipiul Giurgiu, au fost testați cu aparatele etilotest, rezultatele fiind zero.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...