Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt anunță disponibilitatea unor noi posturi vacante

Data:

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a scos la concurs următoarele posturi vacante de execuție, în vederea ocupării acestora prin trecerea în corpul ofițerilor, a maiștrilor militari/subofițerilor, astfel:

  • 1 post de ofițer specialist II – Serviciul Management Operațional – compartimentul Operații, Standardizare și Cooperare Interinstituțională;
  • 1 post de ofițer specialist II – Serviciul Ordine și Siguranță Publică – compartimentul Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale;
  • 1 post de ofițer specialist II – compartimentul Informare și relații publice și cu Publicul;
  • 1 post de ofițer specialist II – Serviciul Ordine și Siguranță Publică – compartimentul Acțiuni Speciale și Antiteroriste.

Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina web a unității: www.jandarmeriaolt.ro, secțiunea Carieră/Anunțuri-Angajări, sau accesând următoarele link-uri:

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...