Încă trei săli de fitness World Class fost închise de ANPC

Data:

Alte trei săli de sport aparținând lanțului World Class au fost închise de către comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), după ce au descoperit mai multe nereguli, inclusiv mucegai în grupurile sanitare, pereți murdari și deteriorarea aparatelor de fitness.

Potrivit ANPC, reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București-Ilfov au efectuat verificări în ultimele două zile la alte trei săli de sport ale lanțului World Class, amplasate în Pipera, județul Ilfov și în Sectorul 2 al Capitalei.

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că este necesară o autoevaluare a activității operatorilor economici din domeniu, subliniind importanța respectării angajamentelor față de consumatori.

În timpul controalelor, s-au identificat mai multe deficiențe care pot afecta siguranța și sănătatea consumatorilor, inclusiv prezența mucegaiului în grupurile sanitare și la dușuri, infiltrații și pete pe tavan, urme de șoc mecanic și exfolieri de vopsea pe pereți, precum și alte probleme legate de instalările sanitare și de igienă.

ANPC a aplicat amenzi în valoare totală de 28.000 de lei și a dispus oprirea temporară a funcționării celor trei săli de sport până la remedierea deficiențelor identificate.

Aceste acțiuni vin după ce, cu o săptămână în urmă, mai multe săli de fitness World Class din București au fost închise din același motiv, autoritățile constatând zone cu risc de accidentare, lipsa traducerii în limba română a informațiilor legate de siguranță, precum și alte probleme legate de igienă și securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...