Inaugurarea pasajului de la Drajna

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de către locuitorii din zona si de către cei ce tranzitau aceasta parte a județului Ialomița. Pasajul va elimina blocajele rutiere ce se formau la trecerea la nivel cu calea ferată spre și dinspre Autostrada „Soarelui” A2, în special în timpul sezonului estival.

Directorul Companiei de Drumuri, Cristian Pistol a declarat: „Deschidem pasajul Drajna, mâine, începând cu ora 10:00! Lucrările pe cei 2,7 km ai acestui pasaj au durat cu aproximativ două luni mai puțin decât era prevăzut în contract. Odată cu deschiderea circulației pe Pasajul Drajna se elimină blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina. În perioada sezonului estival crește inclusiv frecvența trenurilor spre litoral, motiv pentru care se stătea în coadă la barieră perioade lungi de timp”.

Secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioşteanu ne asigurase la începutul lunii Mai că lucrările vor fi terminate înainte de termen și că pasajul va fi recepționat la sfârșitul lunii. Acesta mai adăugase faptul că „Pasajul de la Drajna a intrat pe ultima sută de metri, iar în acest moment, a început testarea sistemului de iluminat public în toate zonele pasajului, rampe și girații, fiind montați un total de 164 de stâlpi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie