În județul Olt un camion lovit de un tren

Data:

Un incident a avut loc în regiunea Olt, în jurul orei 13:30 marți, implicând un tren ce circula pe ruta Craiova – Pitești și un camion. Trenul implicat a fost scos din circulație, iar pasagerii au fost transferați către un alt tren ce urma să treacă prin stația din comuna Bălteni din Olt, în proximitatea locului incidentului. CFR a comunicat că traficul feroviar în zonă a fost restabilit în jurul orei 16:15, la aproximativ trei ore de la momentul impactului.

O singură persoană a fost rănită în urma acestui eveniment, fiind vorba despre mecanicul locomotivei.

Reprezentanții CFR au informat că „mecanicul automotorului a suferit leziuni în urma coliziunii dintre automotor și remorcă, iar garnitura a fost avariată. Aceasta va fi retrasă în stația Bălteni Olt, după finalizarea investigațiilor autorităților competente”. Călătorii au fost preluați de un alt tren ce urma aceeași rută.

În martie anul trecut, un alt accident grav a avut loc în România, când un tren de călători a intrat în coliziune cu un tren de marfă încărcat cu autoturisme în gara Roșiori Nord, cauzând descarrilarea ultimelor trei vagoane. Patru persoane au fost spitalizate în urma acestui incident.

În aceeași lună a anului 2023, o locomotivă a lovit un vagon al unui tren ce urma să plece din Gara Galați, provocând decesul conducătoarei trenului – o femeie – și rănirea altor trei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL