Haite de câini terorizează orașul Otopeni

Cele mai citite

Într-un email trimis redacției noastre, Ciprian Burdușa, locuitor al orașului Otopeni și fost candidat în 2020 la postul de primar, ne-a semnalat o situație extrem de gravă: situația câinilor comunitari a scăpat de sub control. În ultima perioadă au exista mai multe incidente în care locuitorii urbei au fost atacați de câinii comunitari. Cel mai recent incident îl are ca protagonist pe un bărbat de 67 de ani, care a fost mușcat de un câine (vezi foto) când se afla în zona pieței. 

Iată ce ne-a declarat Ciprian Burdușa: “Am cerut consiliul local înființarea de urgență a unui serviciu de ecarisaj de sine-stătător. În plus, am solicitat președintelui Consiliului Judedean Ilfov, Hubert Thuma să intervină de urgență. Deocamdată autoritățile TAC!

Sunt iubitor de animale. Eu însumi am în curte un câine, dar problema câinilor comunitari trebuie tratată cu maximă seriozitate. Nu vrem sa experimentam o tragedie în orașul nostru, similară celui din zona lacului Ciurel sau a celui din Sectorul 2. Cu toțo ne amintim de cele două victime, una având doar 4 ani…

Fac apel către autoritățile competente să facă tot posibilul sa împiedice un eventual dezastru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie