Groaznica poveste a fostei Miss Nepal

Data:

Prima fotografie a fost făcută pe 08.06.2021 la Spitalul Norvic(Kathmandu, Nepal), iar a doua fotografie a fost făcută și postată pe Instagram pe 14.09.2019. Este vorba de aceeași persoană, fosta Miss World Nepal, a doua clasată, Nisha  Ghimire – din Nepal.

Nisha  se afla în vârful carierei sale în 2018 ca model și actriță în filmele indiene. Abia începuse să culeagă roadele viselor sale pe care le urmărise încă din copilărie. Provenind dintr-o familie săracă, ea avea mari speranțe de a-și ridica familia din sărăcie prin talentul ei.

Companiile se întreceau pentru a o avea drept ambasador al brandului lor; nume mari din Nepal și India, atât din politică, cât și din divertisment, se luptau pentru atenția ei și toți doreau să fie asociați cu ea. Toată lumea vedea un viitor imens pentru ea.

Nisha Ghimire Miss Nepal Story

În ianuarie 2019, ea a călătorit în India pentru a studia arta cu scopul de a urma o carieră în film și modeling. Din păcate, a fost implicată într-un accident rutier câteva luni mai târziu.

Familia ei nu a putut plăti pentru tratamentul ei, iar toți cei care doreau să fie alături de ea în vârful faimei sale au dispărut.

Tatăl Nishei, Raju Ghimire, povestește că Nisha a avut un accident de mașină care i-a provocat o leziune gravă la cap. Inițial, ea a primit tratament în India, însă, din cauza condiției financiare precare a familiei, nu au putut continua tratamentul în India și au adus-o acasă. Potrivit tatălui, ea a fost tratată la Centrul de Traume din Kathmandu timp de trei luni, dar starea ei nu s-a îmbunătățit. La sfatul medicilor, a urmat și terapie în diverse centre de terapie, a spus el. Totuși, din cauza condiției financiare precare și a pandemiei de COVID-19, a fost ținută acasă timp de un an.

După accident Nisha s-a transformat într-un schelet și nu putea merge sau vorbi. Ajunsese să cântărească doar 20 de kg. “Prietenii” ei veneau doar să facă fotografii cu ea zăcând pe patul de moarte și să le posteze pe internet pentru a obține aprecieri, dar nu au făcut absolut nimic pentru a o ajuta. Politicienii, entertainerii și toți cei care o curtaseră cândva nu erau acolo.

La apogeul carierei sale, printre cei care doreau serviciile ei pentru a-și promova brandul, se număra o antreprenoare numită Megha Chaudhary.

Managerul ei a refuzat să colaboreze cu Megha deoarece afacerea ei era „mică”. Megha a aflat de boala ei prin internet, în special prin fotografiile postate de prieteni care au devenit virale.

Doar această Megha {cu care managerul ei a refuzat să colaboreze} a venit în ajutorul ei în ultimul moment, când nimeni altcineva nu a putut.

Chiar și managerul ei a dispărut și nu a mai putut fi găsit. Megha i-a plătit facturile spitalului la Norvic și costurile terapiei.

Din păcate, Nisha nu a supraviețuit și a decedat pe 01.09.2021.

Megha s-a ocupat de cheltuielile de înmormântare și s-a oferit să plătească taxele pentru frații ei, inclusiv pentru cel aflat la universitate.

Din păcate, se adeverește faptul că cei care sunt lângă tine când ești învingător, cel mai probabil vor fugi de lângă de tine când pierzi.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...