George Mihai, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Cartierul Verde din Bragadiru, condamnat definitiv pentru agresiune sexuală asupra unei fete de 14 ani

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

George Mihai, un cunoscut dezvoltator imobiliar din Bragadiru a fost închis după ce a fost dovedit că a agresat sexual o fată de 14 ani, care locuiește în complexul construit de el. Părinții tinerei sunt nemulțumiți de decizia instanței și cred că pedeapsa primită de bărbat este prea blândă, având în vedere că fata a fost nevoită să urmeze terapie psihologică timp de un an și jumătate.

Dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Cartierul Verde din Bragadiru, a fost încarcerat după ce a fost condamnat în mod definitiv de Curtea de Apel pentru agresiune sexuală. În decembrie 2020 omul de afaceri George Mihai a fost arestat de polițiștii mascați, în urma unei plângeri depuse de tatăl unei fete de 14 ani, care a anunțat Poliția Bragadiru despre agresiunea sexuală comisă de dezvoltator asupra fiicei sale.

Reținut inițial pentru 24 de ore, George Mihai a fost eliberat sub control judiciar, iar în timpul anchetei nu și-a recunoscut vina. Între timp, acesta a încercat să convingă tatăl fetei, prin intermediul unui șofer angajat la firma sa, să-și schimbe declarațiile în schimbul unui apartament. Tatăl fetei a refuzat și ancheta a continuat. Inițial, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, însă Mihai a contestat decizia la Curtea de Apel București.

Judecătorii Curții de Apel București au redus pedeapsa lui George Mihai la 3 ani și 3 luni de închisoare, ceea ce a revoltat tatăl fetei abuzate.

„Copilul meu a fost traumatizat. A avut nevoie de terapie psihologică timp de un an și jumătate. Reducerea pedepsei pentru acest individ mi se pare total incorectă”, a declarat tatăl fetei pentru Gândul.

Din argumentele prezentate de instanța care l-a condamnat pe George Mihai, reiese că înainte de a comite fapta, acesta ar fi adresat fetei complimente cu tentă sexuală, spunându-i în repetate rânduri că are „fundul mare”.

La data de 4 decembrie, fetița a ieșit din casă pentru a-și plimba câinele. Animalul a fost atacat de câinii de vânătoare ai dezvoltatorului, care se aflau în libertate. Mai târziu, bărbatul a observat-o pe fată plimbându-se alături de doi băieți de vârsta ei și i-a invitat pe toți trei, pretinzând că vrea să le arate câinii săi și să le demonstreze că nu sunt agresivi.

În aceste circumstanțe, deși cei doi băieți erau prezenți, George Mihai a apucat-o pe fată de mână, i-a ridicat bluza și a sărutat-o cu forța, avertizându-i pe cei trei să nu vorbească despre incident. A doua zi, fetița s-a întâlnit din nou cu dezvoltatorul imobiliar în timp ce-și plimba câinele, iar acesta a încercat să o atingă din nou. De data aceasta, victima a reușit să-și ia câinele în brațe și să se ferească de atingerile dezvoltatorului.

O zi mai târziu, copilul i-a povestit tatălui său ce s-a întâmplat, iar acesta a alertat imediat Poliția. Atât victima, cât și cei doi băieți care au fost martori la primul incident, au fost audiați, iar fata a fost supusă unei expertize psihologice medico-legale. Rezultatele au arătat că prezintă simptome specifice victimelor agresiunilor sexuale.

În urma acestor evenimente, polițiștii au efectuat o intervenție cu trupele speciale în complexul imobiliar și l-au arestat pe George Mihai, reținându-l pentru 24 de ore.

Dezvoltatorul imobiliar a fost implicat, în ultimii ani, în numeroase scandaluri publice, după ce a intrat în conflict cu luptătorii Ion Pascu și Benny Adegbuyi, care achiziționaseră apartamente în Cartierul Verde Bragadiru și care au exprimat nemulțumiri legate de modul de facturare a utilităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Angajată a DGASPC Sector 4, acuzată că a intermediat adopţia unui copil pentru 10.000 de euro

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, a dezvăluit informații despre o angajată...

Alte articole din aceasta categorie