Freshful by eMAG, hipermarketul online: legume proaspete direct de la producători locali din județele Dâmbovița, Giurgiu, Călărași, Prahova și Argeș

Cele mai citite

Freshful by eMAG, hipermarketul online, a creat două programe inovatoare de aprovizionare, prin intermediul cărora le oferă clienților săi legume proaspete direct de la producători locali din județele Dâmbovița, Giurgiu, Călărași, Prahova și Argeș.

Freshful by eMAG a informat într-un comunicat transmis că programul său „Din Grădină by Freshful” furnizează legume proaspete, asigurate de un grup de producători locali din Băleni, județul Dâmbovița, precum și din județele Giurgiu, Călărași și Prahova. De asemenea, prin programul lor „Din Grădină Eco by Freshful”, platforma online colaborează cu „Ferma Legume Vesele”, un producător din Moara Mocanului, județul Argeș, pentru a include în oferta lor roșii roz, un produs exclusiv destinat Freshful.

Pentru a asigura prospețimea și calitatea legumelor, producătorii au fost selectați cu grijă în funcție de proximitatea față de depozitele Freshful by eMAG. Astfel, legumele proaspăt recoltate pot fi livrate consumatorilor „în cel mai scurt timp posibil”. Un exemplu concret este reprezentat de roșii, castraveți și ardei care sunt culeși dimineața de către producători și pot ajunge pe masa consumatorilor în doar 5 ore de la recoltare. Compania menționează că pentru a garanta prospețimea legumelor, livrările către depozitul Freshful by eMAG sunt efectuate frecvent și în cantități reduse.

Freshful by eMAG a raportat că în anul 2023 a înregistrat vânzări de aproximativ 700 de tone de fructe și legume, o creștere semnificativă de 3 ori față de anul 2022. Clienții beneficiază de o gamă variată de peste 300 de categorii de fructe și legume, dintre care peste 50 sunt certificate eco.

Potrivit datelor furnizate, în medie, cumpărătorii alocă peste 15% din bugetul lunar de cheltuieli pentru fructe și legume în aplicația Freshful by eMAG. Astfel, se poate observa că 1 din 5 produse adăugate în coșul de cumpărături este din această categorie. Clienții prezintă un interes crescut și pentru produsele eco, mai ales familiile cu copii care sunt mai atente la un stil de alimentație sănătos. În acest an, vânzările de fructe și legume din categoria eco au reprezentat 25% din totalul vânzărilor, înregistrând o creștere semnificativă de 100% față de anul precedent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Scene de groază la Dobroești

Un individ de cetățenie turcă, surprins în timp ce vandaliza mai multe obiecte de mobilier urban într-un parc din...

Alte articole din aceasta categorie