Frații Tate au fost arestați din nou

Data:

Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost reținuți pentru 24 de ore în urma emiterii unor mandate de arestare de către autoritățile britanice.

Frații Tate au fost preluați de autoritățile române luni seara, de la domiciliul lor din Ilfov, în baza mandatelor de arestare emise în Marea Britanie.

Conform unor surse din cadrul Adevărul, Andrew Tate și fratele său, Tristan, sunt subiectul unei anchete în Anglia pentru presupuse infracțiuni sexuale.

După ce au fost aduși la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și plasați în arest.

Andrew Tate și fratele său, Tristan, cetățeni dubli britanici și americani, alături de două tinere complice, Alexandra-Luana Radu și Georgiana Manuela Naghel, au fost trimiși în judecată de către DIICOT la data de 20 iunie. Ei sunt acuzați de formarea unui grup infracțional organizat, cu scopul recrutării, găzduirii și exploatării femeilor, prin constrângerea acestora să creeze materiale pornografice pentru a fi distribuite contra cost pe site-uri dedicate.

Conform acuzațiilor, inculpații ar fi obținut sume substanțiale de bani din aceste activități ilicite. Faptele reținute împotriva lor includ constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în mod continuu, viol în mod continuu (două acte materiale), acces ilegal la sisteme informatice, alterarea integrității datelor informatice, violență sau alte acte de agresiune și instigare la aceste infracțiuni.

Potrivit DIICOT, traficul de persoane ar fi fost comis atât pe teritoriul României, cât și în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie. Investigatorii susțin că frații Tate recrutau tinere sub pretextul unei relații amoroase, după care le aduceau într-o locuință din județul Ilfov, obligându-le să producă clipuri video destinate distribuirii pe site-uri pentru adulți.

Metoda folosită de cei doi frați consta în inducerea în eroare a tinerelor, pretinzând că doresc o relație maritală sau de concubinaj, și că nutresc sentimente sincere de iubire față de ele, o practică cunoscută sub numele de „Loverboy”.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...