Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan: “PSD NU POATE LUA DECIZII PESTE PNL”

Cele mai citite

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că PNL nu se opune creșterii pensiilor, însă, va fi nevoie să fie identificată o sursă de finanțare pentru a susține această majorare.

Bogdan: “Pe taxe și impozite nu acceptăm…”

“Discuțiile din Coaliție aflată la guvernare pe majorarea pensiilor au fost pe 13,8% obligatoriu din cauza inflației din 2022, după care am văzut declarații cu 40%. Nu ne opunem creșterii pensiilor, știm că pensionarii au nevoie de bani și acest lucru e important, dar suntem echilibrați, lucizi și cât se poate de responsabili. Propunerea e să vedem de unde luăm banii. Dacă reușim să aducem la TVA 30 de miliarde n-avem nicio problemă să facem asta. În ședința Coaliției de la ora 14.00, cei de la Ministerul de Finanțe vor prezenta de unde aduc acești bani, dacă e posibil de a aduce bani doar pe combaterea evaziunii. Pe taxe și impozite nu acceptăm.,” afirmă eurparlamentarul liberal.
Nu acceptăm nicio prosteală cu creșteri de taxe și impozite, venim cu ce e necesar ca să nu mărim impozite și taxe în 2024. Ciolacu știe foarte bine că fără bani din PNRR și fonduri structurale, România intră în faliment. Ați văzut declarațiile mele și ale președintelui partidului de la Baia Mare și de la Zalău, între pătrunjel, ceapă, usturoi și ceasuri am reușit să facem declarații despre România.
Nu poți să subapreciezi pensionarii, să îi consideri masă de manevră, oamenii îș fac proiecții după care ce să le spunem? Că nu sunt bani? Întâi te uiți dacă ai bani, apoi anunți măriri de pensii și salarii. Patru luni ni s-a spus să fim responsabili și să strângem cureaua. Nu am văzut măsuri de restrângere a cheltuielilor, am văzut cele care afectează mediul privat. Azi, aceste măsuri par uitate și România ar avea bani oricât ca să anunțe măsuri. Repet, nu poți împovăra mediul privat. PSD nu poate lua decizii peste PNL”
, a mai declarat Rareș Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie