Elena Iagăr rămâne pentru încă 4 ani la conducerea CCJ Argeș

Data:

Elena Iagăr va continua să conducă Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, subordonat Consiliului Județean, pentru următorii patru ani, după ce a obținut nota 9,84 în cadrul concursului-interviu desfășurat ieri, pe 5 decembrie a.c..

Rezultatul nu este ceva neeasteptat, având în vedere că Elena Iagăr și-a dovedit competențele în anii în care a gestionat instituția, evidențiindu-se nu doar prin cunoștințele solide, ci și printr-un înalt nivel de profesionalism.

Contribuțiile sale remarcabile în promovarea și conservarea culturii tradiționale, sprijinul acordat oamenilor de valoare și meșteșugurilor tradiționale, precum și eforturile depuse pentru recuperarea valorilor pierdute din patrimoniul cultural local, atât material, cât și imaterial, au fost recunoscute la nivel național și chiar internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...