Doi bărbaţi au fost reţinuţi în Dâmbovița pentru proxenetism

Data:

Polițiștii din Dâmbovița au reținut doi bărbați acuzați într-un dosar de proxenetism. Cei doi, alături de o femeie, sunt suspectați că au exploatat sexual mai multe femei de-a lungul mai multor ani, obținând astfel suma de 250.000 de euro. Una dintre victime a fost racolată prin metoda “loverboy”, relatează News.ro.

„Din probatoriul administrat, a reieșit că, în perioada 2013-2024, un bărbat de 35 de ani ar fi determinat o femeie să practice prostituția prin simularea unei relații de iubire (metoda loverboy). De asemenea, acesta ar fi facilitat activitatea infracțională, inclusiv prin însoțirea persoanei vătămate în mai multe state membre, respectiv Italia, Elveția, Spania și Cehia. În plus, ar fi procedat similar și în cazul altor două femei. Un alt bărbat, de 59 de ani, și o femeie, de 53 de ani, ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către cele trei femei”, au informat, luni dimineață, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Dâmbovița.

Conform estimărilor anchetatorilor, proxeneții au obținut aproximativ 250.000 de euro din exploatarea celor trei femei.

Cei doi bărbați au fost ridicați, duși la audieri și reținuți după ce, duminică, anchetatorii au efectuat cinci percheziții domiciliare în municipiul Târgoviște.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...