Directoare de școală anchetată pentru violență împotriva unui elev

Data:

Poliția din Olt a inițiat o investigație în urma acuzațiilor conform cărora directoarea unei școli din comuna Valea Mare ar fi agresat un elev de 12 ani.

Potrivit declarațiilor reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sesizarea a fost înregistrată de către tatăl elevului și comunicată prin intermediul News.ro.

“La 2 aprilie, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost notificat, prin intermediul apelului la numărul de urgență 112, de către un rezident din comuna Valea Mare, județul Olt, cu privire la presupusa agresiune fizică și verbală suferită de fiul său, în vârstă de 12 ani, din partea directoarei unei instituții școlare din aceeași localitate, unde acesta este înscris ca elev. Echipaje ale poliției din Secția de Poliție Rurală nr. 8 Perieți s-au deplasat la fața locului și au inițiat un dosar penal în legătură cu presupusa comitere a infracțiunii de purtare abuzivă”, au explicat reprezentanții poliției.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...