Criminalii de la hotelul din Padina rămân în arest preventiv

Data:

Cei trei bărbați inculpați în cazul omorului care a avut loc luna trecută la un hotel din zona montană Padina a județului Dâmbovița rămân în arest, după ce, marți, Curtea de Apel Ploiești a respins ca nefondate contestațiile acestora față de prelungirea arestului preventiv.

“Concluzia pe scurt: (…) respinge ca nefondate contestațiile declarate de inculpații Marin Laurențiu, Marin Louis-Justin și Marin George Armando, împotriva încheierii penale din camera de consiliu de la data de 07.03.2024 pronunțată de judecătorul drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița. (…) Obligă contestatorii inculpați la plata sumei de 900 lei (câte 300 lei fiecare), cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia este definitivă”, se arată în decizia Curții de Apel Ploiești.

Incidentul de la Padina a avut loc în noaptea de 10 spre 11 februarie. Polițiștii au fost sesizați atunci la 112 cu privire la faptul că la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Conform Poliției, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenți cântăreții Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu mașina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinși la scurt timp de polițiști.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...