Consiliul Județean Olt a alocat bani pentru plata salariilor angajaților de la DGASPC

Date:

Joi, 26 noiembrie, cu unanimitate de voturi, a fost aprobată rectificarea bugetară, urmând să aloce diferite sume unor instituții subordonate pentru acoperirea cheltuielilor de personal, bunuri și servicii.

Salariații de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt, care vor beneficia, în urma rectificării bugetare de aproximativ 6 milioane de lei, bani pentru plata salariilor angajaților.

„Sunt reglări interne la final de an pe care le facem astfel încât mutăm banii de la un capitol la altul, pentru a reuși să asigurăm finanțarea tuturor instituțiilor. Astăzi (n.red. 26 noiembrie), prin rectificarea pe care am făcut-o am mai dat în jur de 6 milioane de lei la DGASPC Olt astfel încât să-și ia salariile și pe luna decembrie. Deși am avut promisiuni de la Guvern că vor rezolva problema banilor pentru plata salariaților DGASPC iată că, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat și atunci am fost nevoiți să tăiem încă o dată de la investițiile proprii ale Consiliului Județean astfel încât să reușim să plătim aceste salarii”, a președintele Consiliului Județean (CJ) Olt, Marius Oprescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...