Conducător auto depistat cu o alcoolemie de 1.03 mg/l pe o stradă din Drăgănești-Olt

Data:

Un cetățean de sex masculin în vârstă de 54 de ani, domiciliat în municipiul Drăgănești-Olt, a fost surprins în timp ce conducea cu o concentrație de alcool în sânge de 1,03 mg/l. Conducătorul auto, identificat în timpul zilei, a fost înregistrat în evidențele penale.

Pe data de 19 martie, la ora 11:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au oprit pentru control un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din localitate. Șoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a fost identificat ca fiind conducătorul vehiculului. Deoarece șoferul emană halenă alcoolică, polițiștii au efectuat un test cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Caracal, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Olt.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...