Clubul Pescarilor urmează să fie inaugurat pe malul Borcei la jumătatea lunii mai 2021

Clubul Pescarilor urmează să fie inaugurat pe malul Borcei la jumătatea lunii mai 2021

După 20 de ani de când clădirea fostului Acvariu din Călăraşi a fost lăsată în paragină, aceasta se va transforma în Clubul Pescarilor. Lucrările de reabilitare a clădirii au demarat pe 29 iunie 2020 având ca termen de finalizare data de 13 mai 2021.

Investiţia se ridică la 340.000 de euro, iar lucrările de reabilitare sunt în grafic.

Valorea proiectului accesat de către autorităţile locale, finanţat din Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020 este de 1.622.249,66 lei (aproximativ 340.000 euro), durata de implementare fiind de 24 de luni.

„Reabilitarea acestei clădiri care va găzdui Clubul Pescarilor, obiectiv finanţat din fonduri europene, reprezintă o prioritate pentru noi şi prin prisma faptului că aceste lucrări ar trebui finalizate până la jumătatea lunii mai, aşa cum rezultă din contractul de finanţare. M-am întâlnit zilele acestea pe şantier şi cu constructorul şi sperăm să finalizăm această investiţie conform graficului. Lucrările sunt executate în conformitate cu prevederile proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie precum şi a legislaţiei privind calitatea în construcţii pentru realizarea nivelului de calitate corespunzător. Pentru supravegherea lucrărilor au fost contractate servicii de dirigenţie de şantier. Execuţia lucrărilor este verificată de Inspectoratul de Stat în Construcţii conform etapelor indicate în PT, ” a explicat Marius Dulce, primarul Călăraşiului.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments